Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Šta mislite o njenoj glumi?

5 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Šta mislite o njenoj glumi? Empty Šta mislite o njenoj glumi? Ned Dec 19, 2010 6:56 am

Lost in thoughts ~

Lost in thoughts ~
Administrator
Administrator

Kako po vama Dakota glumi?
Da li je uverljiva? Mislite li da nekada preteruje ili da se ne uživi dovoljno u ulogu?
Podelite vaše mišljenje sa nama. Smile

https://twilight-in-common.forumsr.net

2Šta mislite o njenoj glumi? Empty Re: Šta mislite o njenoj glumi? Ned Dec 19, 2010 8:34 am

Sara

Sara
Dakota fan
Dakota fan

Glumi svaršeno.
Jako je mlada a njena je gluma predobra!
Oduševljava me svaki put.

3Šta mislite o njenoj glumi? Empty Re: Šta mislite o njenoj glumi? Ned Dec 19, 2010 12:44 pm

Lost in thoughts ~

Lost in thoughts ~
Administrator
Administrator

Sara ::Glumi svaršeno.
Jako je mlada a njena je gluma predobra!
Oduševljava me svaki put.

Slažem se u potpunosti. Stvarno nisam videla glumicu približno njenih godina koja tako dobro glumi. Uživi se u svaku ulogu i u potpunosti je dočara, dok se kod ostalih sve svodi na glumatanje.

https://twilight-in-common.forumsr.net

4Šta mislite o njenoj glumi? Empty Re: Šta mislite o njenoj glumi? Pon Dec 20, 2010 12:05 am

Belly Dancer

Belly Dancer
Jane Volturi
Jane Volturi

dobra je

5Šta mislite o njenoj glumi? Empty Re: Šta mislite o njenoj glumi? Pon Dec 20, 2010 12:36 am

Alisper 4ever

Alisper 4ever
Jane Volturi
Jane Volturi

Odlično glumi filmove, niti jedan glumac ili glumica se ne užive u ulogu.. Nego samo se Dakota uživi u ulogu xD

6Šta mislite o njenoj glumi? Empty Re: Šta mislite o njenoj glumi? Sre Dec 22, 2010 6:02 am

Cam

Cam
Moderator
Moderator

Kada sam videla Hide and Seek reakcija je bila 0o..kako tako malo dete moze tako da glumi..i u War of worlds takodje,I'm Sam..svaka cast..Genijalna je.xD

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions